Sivut

2.2.2013

Lalalaa


Hei helmikuulle! Viime päivinä aika on mennyt sekä töissä että liikkuessa. Olen aloittanut kuntoiluharrastuksen tosissani ja olen ehtinyt kokeilemaan niin joogaa, pilatesta, taistelulajeja kuin lumilautailuakin. Kuntopyörä ilmestyi olohuoneeseen ja hiihtosukset odottavat hyviä hiihtokelejä. Liikunta on ollut aina tärkeä osa elämääni ja uusi vuosi toi uuden liikuntakipinän, mikä on ollut nähtävissä työpaikallakin :) Haluan kokeilla nyt mahdollisimman monia eri lajeja, etten kyllästyisi yhden lajin parissa puurtamiseen.

Vielä on ollut sen verran pimeää, etten ole ehtinyt valoisaan aikaan mukaan kameran kanssa. Niinpä täällä blogin puolella on ollut hieman rauhallisempaa. Käsityörintamalla on valmistunut tilausruusuja sekä tuubihuivi. Työnalla ovat nyt villasukat sekä uusia, ihania korviksia. Kuvailen korut viikonlopun aikana ja lisäilen ne tuonne kaupan puolelle. Varasin jo itselleni yhdet tuollaiset mustat pitsipyörylät, joissa on mielestäni hieman itämaisia vaikutteita.

10 kommenttia:

Liisa T. kirjoitti...

Oi mitä kuvia - jälleen kerran! Käyn täällä aina ihastelemassa harmonisia fiiliksiä. :) Kauniita koruja!

Ninuska kirjoitti...

Liisa T. - Kiitos! Mukava kuulla, että olen onnistunut välittämään kuvillani ihastusta ja harmoniaa. Huomenna on lisää koruja luvassa :)

Anonyymi kirjoitti...


Hi Ninuska! Wonderful pictures! I really love the association of black and deep purple or rosy, with the beautiful earrings but also the tulips and the vase, not even speaking of gorgeous little Inkeri on the purple blanket :-)) (I know she's not quite black, but ...) I'm happy to see the little lady here napping peacefully!
Poor Cookie couldn't go outside yesterday for it has been raining all day :-(, but he's going to catch up today!
Have a nice cosy week end.
Mimi

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihania kuvia jälleen. Upeat nuo korvakorut.

Ninuska kirjoitti...

Mimi - Hi for you too! I love tulips and I have bought already many bouquets of them. And now the purple was integrative thing in these pictures... I like it too! I hope today is better weather, that Cookie has possibility to get some fresh air. I just put the brace for Inkeri and she went outside to watch the birds :)

Enkulin käsityöt - Mukava kuulla... kiitos!

JenniH kirjoitti...

Ihanat nuo violetit korvikset! Oletpa löytänyt kauniin värisiä tulppaaneja. Inkeriä pitäisi taas vähän puristella, ainakin tassusta. <3 Kivaa viikkoa sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Jälleen ihania kuvia, niistä tulee hyvälle tuulelle:) Korusi ovat herkän kauniita:) Ja aivan lutunen kisu, paljon rapsutuksia hänelle:) Aurinkoista helmikuuta sinulle! T: Näpertelijä

Ninuska kirjoitti...

JennnH. - Violetit tulppanit ovat kauniita. Harmi, en ole päässyt lisäilemään korviksia kauppaani, sillä koneeni päivitti itse itsensä ja tyhjeni kokonaan... kaikki hävisi. Arvaa vaan ketuttaako?! Onneksi valokuvat ja muut tärkeät tiedostot ovat ulkoisella kovalevyllä, mutta kone on ihan nollilla. Muitakin suloisia korviksia on siis myöhemmin luvassa!

Näpertelijä - Rapsuttelen kissaneitiä puolestasi. Ihanaa helmikuuta sinullekin!

jenni kirjoitti...

Moi, Ihania kuvia taas! Miten sulla onkin tuota epäonnea noiden tietokoneiden kanssa.. :( Käy kattomassa mun blogista sisustushaaste! :)

Ninuska kirjoitti...

Jenni - Mulla on todellakin ollut epäonnea näiden tietokoneiden kanssa, mutta onneksi olen aiemmista kommelluksista oppinut, että kaikki on varmuuskopioina tallessa :) Mutta on se ahdistavaa tajuta, että KAIKKI omat asetuksen ja päivitykset ovat kadonneet... ne, joita on pikkuhiljaa tehnyt vuosien varrella. Taas on aloitettava puhtaalta työpöydältä ;)

Kiitos haasteesta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...