Sivut

14.2.2013

Ystävälle


Rakastan kirjoja. Usein tahdon vähän rönsyillä lukemisteni kanssa ja silloin saattaa olla monikin kirja kesken... ja palaan aina sen pariin, jonka tarina koukuttaa sillä hetkellä eniten. Sisustus- ja käsityökirjoissa tärkeintä on kuvat. Niiden täytyy olla esteettisiä ja houkuttelevia... vähän niinkuin blogeissakin, kauniit kuvat inspiroivat eniten. Ja matkaoppaat saavat aikaan matkakuumetta. Niitä on mukava selailla sekä haaveilla ja suunnitella seuraavaa reissua. Tai palata edellisen matkan tunnelmiin.

On olemassa myös kirjoja, joita jaksan katsella ja lukea yhä uudelleen. Itseasiassa on hyvinkin tyypillistä, että palaan saman koukuttavan tarinan pariin vuosien jälkeen ja luen sen uudelleen. Tällä hetkellä on kesken jo kerran aikaisemmin lukemani Diane Gabaldonin kirjasarja. Tämä tarina yksi huikeimmista lukuelämyksistäni, jossa mukana mystiikkaa, historiaa ja rakkauttakin. Kirjan päähenkilö on nainen, joka astuu muinaisen kivikehän halkeamaan ja yhtäkkiä löytääkin itsensä 1700-luvulta sekä klaanisotien keskeltä Skotlannista.

Tänään vietetään Ystävänpäivää. Myös ystävää voi ilahduttaa kirjalahjalla, joista varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Tässä pääset yhdelle kirjalistalle, josta löytyy lahjavinkkejä niin rakkaimmalle kuin bestiksellekin. Mikäs sen parempaa kuin ystävänpäiväkortin kanssa saatu suklaalevy ja mielenkiintoinen kirja, joka vie mukanaan koukuttavan tarinan kiemuroihin.

Hyvää Ystävänpäivää Kaikille Blogiystävilleni!

7 kommenttia:

Anne B. kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää Ninuskalle ja Neiti I:lle! :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Nyvää Ystävänpäivää.

JenniH kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää teille, neidit! Olet oikeassa, parhaisiin kirjaelämyksiin palaa aina uudelleen ja uudelleen. :) (Himoitsen myös noita indiskan mukeja.)

Ninuska kirjoitti...

Anne B - Kiitos, Nti I lähettää terveisiä!

Enkulin Käistyöt - Hyvää Ystävänpäivää sinullekin.

JenniH - Kaikki aina nauravat minulle, kun juon teetä noista 7dl:n Indiska-mukeista. Onhan ne aika isot... mutta kauniit :) Hyvää Ystävänpäivää teidänkin poppoolle!

sirkkis kirjoitti...

Ystävänpäivää sinulle ♥

Sivina kirjoitti...

Blogisi on täyttä ihania ja kauniita kuvia ja ideoita. Aina kun vierailen täällä se tuo hyvän mielen ja hymyn. (: Blogissani on sinulle tunnus!

Ninuska kirjoitti...

Sivina - Kiitos ja kumarrus tunnustuksesta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...