Sivut

11.4.2013

YesterdayEilen sisustettiin, somistettiin, laitettiin, poseerattiin ja stailattiin. Sisustustoimittaja ja valokuvaaja kävivät tekemässä meiltä juttua. Koti laitettiin kevät/kesäkuosiin mummolahengessä ja saas nähdä tunnistanko omaani kaiken sen värien ja runsauden keskeltä. Inkeri-neiti on meillä se linssilude, joten hän poseeraa melkein kaikissa kuvissa. Täytyy myöntää, että odotan innolla ammattikuvaajan näkemystä näistä nurkista. 

Oli kyllä huisin hauska ja mielenkiintoinen päivä!11 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Näyttääpä värikkäältä! Vinkkaa sitten, kun lehti on ostettavissa ;)

Tuo Lumimarja seinällä on tosi kaunis : )

Anonyymi kirjoitti...

Great! Is this for a Finnish magazine? Your house looks very cosy and welcoming. And of course, Miss Inkeri is a little star :), taking her «job» seriously, as it looks like: look at her on the 3rd picture on the right, she is very serious, I really love this! She’s such a sweet little lady…
And about little cats, during my freezing week in London, I read a beautiful book you might already know, but if not, I can only warmly advise it, I’m sure you’ll like it. Its title is A Street Cat named Bob, and this is a very touching real story, not a fiction, of a little tomcat who gets to literally save a young man, James, from very bad times; soooo heart-warming, I could hardly put it down! (It might have been translated in Finnish. The author is James Bowen, in case you want to look up). Bob is getting very famous now and he is really amazing, hihi…
So, have both of you a very nice day, and gentle cuddles on Inkeri’s muzzle
Mimi

AnuElina kirjoitti...

Wau, varmasti hieno päivä! Ja taatusti upea juttu tulossa lehteen. Mutta mihin lehteen ja milloin? :)
t. Kärsimätön

Ninuska kirjoitti...

Inka - Joo, stailattiin koti kesävärein mummolatyyliin. Ihan huikeaa oli seurata miten minun kodista tehdään lehtijuttu :) Vinkkailen sitten, kun minut voi bongata lehtihyllystä. Minustakin tuo Marimekon Lumimarja on äärettömän kaunis.... minulla on sitä toisen värisenä makuuhuoneessa.

Mimi - HI! This is the first time when my home will be in interior magazine. I'm so exited! Miss Inkeri was the best pal with the photographer... hanging around with her and showing her best sides. There were amazing photo shoots about her. Funny little lady :) And thank you for that book tip... I think I'll go right away to the library and trying to find it. Have a nice day you also!

AnuElina - Minulla ei ole vielä lupaa paljastaa ennenkuin juttu on julkaistu. Mutta kerron sen sitten heti... toivotaan vaan että mahdollisimman pian!

Tähtianis kirjoitti...

Ihana koti ja voi tuota taulua!! Sellaisen minäkin tahdon... vinkkejä? :)

Ninuska kirjoitti...

Tähtianis - Tarkoitat varmaan tuota Marimekon Lumimarja -kangastaulua. Olen ostanut rakennusliikkeestä styroxlevyn n. 120x80cm ja kangasta siihen n. 105cm. Sitten pingotin kankaan levyn päälle ja kiinnitin sen nuppineuloilla takapuolelle. Taulu on niin kevyt, että olen vain tökännyt sen seinässä olevaan naulaan. Ja mikäs parasta... voit vaihdella kangasta mielialan ja sesonkien mukaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi, kun hieno juttu!
Turkoosi sopii teille ja teillä on kodikasta ( aina on, vaan nyt tositosi kaunista ja kotoisaa).
Voi Inkeriä <3 Voin kuvitella miten hän on siellä hääräillyt.
Toivottavasti julkaistavassa jutussa on Inkerin kuvia.
Mua niin harmittaa lehtien jutut kodeista, jossa asustaa lemmikkejä, vaan sitten yhdessäkään kuvassa ei lemmikkiä näy...eikä mitään siihen viittaavaa edes kuvissa näy että karvakamuja siellä asustelee.

Julkaistaanko juttu siis tänä kesänä ? Odotan sitä kovasti!

Kiinnostuin saamastasi kirjavinkistä, oletko lukenut Kirjastokissa ja Hoivakodin kissa Oscar- kirjat ?
Pidät varmasti niistä.
Kissat <3
Kivaa viikonloppua!
T. Leena ja Pojat

Anonyymi kirjoitti...

Kaunista, kaunista! Haluaisin tulla lomalle luoksesi ;) Voisin vaan istua ja ihastella! Tuli lämmin ja hyvä olo eilisestä puhelusta, olen kaivannut tuota hetkeä! Viikonloppuun iloista mieltä sinulle toivoen!
-T.N

Anonyymi kirjoitti...

Innolla odotellen, sekä juttua että juttutuokiota kunhan kohdataan. <3 Huikean ihanaa! :)

lämmöllä Maikki

Ninuska kirjoitti...

Leena ja Pojat - Inkeri touhusi koko ajan valokuvaajan apuna... kiipesi pöydille ja kangaskaappiin. Ja esitteli tietenkin parhaita puoliaan. Joten kyllä saimme Inkeristä monta hyvää kuvaa ja on varmasti mukana lehtijutussa. Vielä oli hieman epäselvää milloin juttu ilmestyy, mutta ilmoitan kyllä heti kun se on lehtihyllyssä :)

Olen lukenut tuon Kirjastokissan ja sydämeni särkyi siinä lopussa, kun kissa kuoli. Onneksi vanhuuteen. Mutta se oli oikein koskettava tarina, ilman kyyneleitä ei selvitty. Tuo toinen kirja on minulle tuntematon, mutta taidan katsastaa senkin, löytyykö se meidän kirjaston valikoimista.

T.N. - Olet lämpimästi tervetullut, milloin vaan! Oli ihanaa kuulla sinusta puhelimitse, ja toivottavasti pian kasvokkainkin :)

Maikki - Sinunkin kuulumisiasi kaipaan kuulla kasvotusten. Ja kyllä minäkin olen ihan innoissani tästä lehtijutusta... toisaalta ihan hassua, että meidän kodista tehtiin juttua. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ilmoita, kauniita kuvia tulossa!
Voi, Kirjastokissa-kirja oli niin koskettava :'(
Tuo Bob-kissa on aivan syötävän suloinen, kerta kaikkiaam mikä MuruMatti <3 You-Tubissa on ihania videoita hänestä.
T.Leena ja Pojat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...