Sivut

18.5.2013

Where my feet take me...Otin pienen tauon jälkeen taas kameran käteen. Olen nauttinut lomapäivistä, auringosta ja siitä, että minulla on uusi toimiva tietokone. Siirryin "omenaperheeseen" ja se antaa uusia mahdollisuuksia kikkailla valokuvien ja tietotekniikan kanssa. Myös bloggailu on taas sujuvaa ja nautittavaa.

Kävelylenkeillä on ollut mukava seurata kevään etenemistä. Viimein meidänkin korkeuksilla hiirenkorvat oikein purskahtivat esille ja nyt alkaa jo vihertää. Ollaan ihan kesän kynnyksellä.

7 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Kauniita maisemia ja hyviä kuvauskohteita, ihanaa .

AnuElina kirjoitti...

Aivan hillittömän upeita luontokuvia! Kyllä meillä Suomessa on niin kaunista ja vielä kun joku osaa vangita nuo kauneudet kameralle noin taidokkaasti. Voi että! :)
Kivaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Hi Ninuska, nice to see you back here! Your pictures are just wonderfully beautiful!They make you just feel like jumping on the first plane to Finland :)!(1st pic with the little bird is very cute, and the others are just magnificent, especially those breathtaking water landscapes!)
So, you did not go to Paris in the end?
Hope Miss Inkeri is doing fine. Here spring is very hesitating, and it is raining a little bit too much: poor Cookie had to stay indoor on his birthday on Wednesday 15th (turned 3, the big boy :-)…).
(And by the way, welcome to the «apple family» of which I’m a member from the my «beginning» with computers…)
Have a very nice week end, and lots of cuddles to the little lady on paws.
Mimi

enkulin käsityöt kirjoitti...

Uskomattonan ihanat kuvat.

Ihanaa Helluntaita Sinulle

Ninuska kirjoitti...

Sirkkis - Välillä on hyvä lähteä lenkkipoluille kameran kanssa ja tarkastella maailmaa linssin läpi.

AnuElina - Onhan meillä kaunis maa, jossa vuodenaikojen vaihtelu on huikeaa. Upeita maisemia silminkantamattomiin. Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua sinullekin!

Mimi - Nice to know that this post was like a trip to Finland... our nature is so beautiful because of the changes of the season are very rich. No, I did't go to Paris or anywhere else. I thought that I should just rest at home and enjoy the holiday in these sceneries. Miss Inkeri is very happy that spring arrived because she has possibility to be outside. Keep an eye on all bugs and bees. Give Cookie a gentle stroke from us! And have a happy sunday!

Enkulin käsityöt - Aurinkoa sinunkin viikonloppuusi!

leenajapojat kirjoitti...

Olin jo huolissani kun teistä ei ole kuulunut pitkään aikaan !
Onneksi nyt palasit takaisin.
"Teillä " tarkoitin sinua ja karvamurua.
Kuvat ovat kauniita...haikeita ja surullisiakin. Itselläni nyt alakuloinen tai vähän väsy olo, ei mitään vakavaa kuitenkaan :)
Kirjoita pian taas ja käytä omenaa hyväksesi. Onko lehtijutusta mitään tietoa ?
Haleja !

Ninuska kirjoitti...

Leena ja Pojat - Täällä me taas, karvamuru ja minä. Itselläkin oli hieman väsymystä ilmassa... sitten vielä takkuava tietokone ja kuvaamiseninspiraatio hukassa, niin silloin on varmaankin pienen tauon paikka. Mutta nyt loma on tehnyt tehtävänsä ja lähestyvä kesä saa mielen virkistymään. Koetan siis päivitellä täällä tiheämpään tahtiin.

Lehtijutusta ei ole kuulunut vielä mitään. Sain vain tekstirungon luettavakseni, mutta odotellaan nyt kesään.
Halauksia sinnekin... sekä voimia ja jaksamista!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...