Sivut

4.6.2013

Summer... summer...

Eikös olekin suloisia! Nämä olivat niin ihastuttavia otuksia, sillä ne halusivat tehdä heti tuttavuutta, tulla ihan liki ja tuhista korvaan. Miten lampaat ovatkin valloittavia eläimiä. Ja oi, rakastuin tuohon pienimpään valkoiseen kaveriin, että olisin voinut ottaa sen ihan ikiomaksi.

7 kommenttia:

AnuElina kirjoitti...

Valloittavat päkäpäät! Taitaa nekin nauttia ihanasta kesän aloituksesta. :)

leenajapojat kirjoitti...

Kyllä ovat <3
Mitähän Inkeri tuumaisi pikkuisesta kaverista ? :)
Meidän naapurissa on pieni hevostalli ja lampaitakin ovat kesällä pitäneet. Vielä ei niitä söpöläisiä ole näkynyt eikä kuulunut. Kesäiltana on kissojen kanssa hauska kuunnella terassilla hevosten hirnahtelua ja lampaiden määkintää. Lähes neljännes vuosisataa asuin pääkaupungissa...sen huminan ja metelin jälkeen maalaiselämän äänet ovat niin hienoa kuultavaa....myös viritetyn mopon, joka menee kotimme ohi säännöllisesti päivittäin
( meni just äsken taas ;)

JenniH kirjoitti...

Awwww, miten suloisia karitsoja! Mutta mikä sattuma, minäkin juuri tein postauksen lampaista. Ne ovat niin valloittavia eläimiä. <3

Hannah kirjoitti...

Oioi, suloistakin suloisempia! Eihän noihin voi olla ihastumatta:)

Silmä lepää jälleen kauniissa kuvissasi. Kaikkea hyvää kesähetkiisi!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanat kuvat. Karitsat ovat ihaninta mitä tiedän

Anonyymi kirjoitti...

Nice peaceful vision for my eyes, a calm setting is just what is needed right now… All of them are so lovely! I love the little black sheep here, but I must say that the teeny white fellow in the 3rd pic is just a little bundle of love you feel like cuddling … I understand your wish to take it home :-))
Mimi

Ninuska kirjoitti...

Heipat kaikille ja kiitos kommenteista!

AnuElina - Nuo lampaat olivat niin suloisia ja ihmisrakkaita... ja kirmailivat laitumella.

Leena ja Pojat - Minä olen kasvanut maalaiskylässä, viettänyt lapsuuden kesät mummolassa maalla ja nytkin asun maalaiskylän taajamanreunalla, jossa on niin rauhaisaa. Olen itsekin asunut eri kaupungeissa useaan otteeseen ja sen on ollut sillä hetkellä hyvä... ehkä varmaan siksikin, että sen on tavallaan tiennyt olevan väliaikaista. Ja eihän sitä koskaan tiedä minne tässä elämässä vielä tie johtaa, mutta kyllä minä olen sisimmiltä aina se maalaistyttö :)

JenniH - Minuakin huvitti, kun piipahdin blogissasi, että nyt on lampaat IN. Onhan ne lutuisia!

Hannah ja Enkulin käsityöt - Tuo pieni lambi oli aivan hykerryttävän ihana!

Mimi - I totally fell in love!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...