Sivut

17.7.2013

I miss you summer


9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

What nice pictures! And Inkeri in the tree, so great!
Yes, we seem to be luckier here in Ireland, as the weather is really summery (26 degrees), with absolutely no drops of rain (which is rather exceptional, as you can guess!). h
So, I really hope the sun and warmth come back to your area very soon :-)
Have a nice evening, and give a gentle stroke to Inkeri from me!
Mimi

Anonyymi kirjoitti...

Ninuska, nämä sinun kuvasi ovat todella upeita. Niissä on aina jokin tarina takana ja ne henkivät herkkyyttä, kauneutta ja ehkä hieman surumielisyyttäkin. On aina ihana tulla katsomaan näitä hienoja kuviasi. Käsitöitäsi olen jäänyt hieman kaipaamaan. Mutta Inkeri on ihana!

Terv. Pitkäaikainen lukijasi

Ninuska kirjoitti...

Mimi - Inkeri climbed to the tree... had a funny play with her tail and posed for me :-) Funny little kitty!! Also today we have cold, windy and rainy day. I'm very bored. But let's hope that sun will shine again.

Have a nice day!

Anonyymi - Kiitos näistä kannustavista sanoista! On mukava kuulla, että moni lukija on pysynyt mukanani jo vuosia. Ja ollut mukana muutoksissakin. Kuten nyt se, että käsityöt ovat todellakin jääneet. Valokuvauksesta on tullut minulle se juttu ja olen kokenut, että monesti kuvat kertovat enemmän kuin sanat. Mutta kyllä minä vielä jotain käsitöitäkin teen... varmaankin viimeistään syksyllä, kun pimenevät illat houkuttavat tarttumaan lankoihin :-)

leenajapojat kirjoitti...

Kuvasi <3 Mustikkakuva angervon kukkien kanssa on tosi upea. Luulen että on angervoa...?
Ja iihana Inkeri asennoissaan.
Tuuli on mennyt luihin ja ytimiin. Olen palellut keskiviikosta lähtien, jolloin täällä meillä oli ensimmäinen hurjan kylmä tuulinen päivä vaikka lämpöä oli vielä lähes +20.
Luotetaan siihen että hellettä tulee vielä. Onhan kesän vielä jatkuttava !
Lämpimät halit prinsessalle ja myös sinulle.

Typy kirjoitti...

Eksyin blogiisi virkatun ruusun ohjetta etsiessä. Täällä näyttää niin kauniilta, että jään seuraamaan päivityksiäsi ja kokeilen tuota ruusuohjettasi.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä puhdas kissa!

Ninuska kirjoitti...

Leena ja pojat - Kiitos! Kuvissa oleva angervo taitaa olla jaloangervoa. Sen kukissa on upea väri. Viime päivät on olleet kyllä todella kylmiä. Onneksi ilma taitaa olla lämpimämpään päin... ainakin ennusteiden mukaan. Kissa-neiti innostui hieman leikkimään puussa. Halusi heti esittää minulle, kun huomasi että saa huomiota. Leikki hännällään ja kiikkui sekä kiipeili. Hassu otus ♥

Typy - Mukava kuulla, että pidit näkemästäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen! Virkattu ruusu on saanut kyllä huikean suosion... toivottavasti siitä on iloa sinullekin!

Anonyymi - Kissa onneksi pesee itse itsensä :)

tozca sudirman kirjoitti...

I am greatly weighed down by your opinions for that specific tale. A additional deeper and staged expertise could well be very fine for me
davia leather
new game kids
toko jaket kulit murah di garut
jaket kulit asli domba
jaket kulit jakarta
jaket kulit

iin sulastri kirjoitti...

History is really a pact involving the dead, typically the living, as well as the yet unborn.

trend jaket kulit murah ala kalimantan
trend jaket kulit bahan kulit sapi asli
jaket kulit asli di pekanbaru
jaket kulit rocker palembang
jaket kulit oleh oleh asli yogyakarta
jaket kulit domba asli garut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...